PostHeaderIcon Rólunk

Üdvözlöm a tiszafüredi Horgász-és Családi – Camping – Panzió – Étterem leendő vendégeként.

A Camping részen lakókocsival illetve sátorral érkező vendégeink tetszésük szerint választhatnak napos füves vagy fákkal tarkított árnyas területek között.

A PANZIÓ részen többféle típusú, felszereltségű és befogadó képességű faházakból, esetleg tetőtéri szobákból is választhatnak kedves vendégeink.

          – Tetőtéri szobáink 2,  4, illetve 6 ágyas kivitelben elérhetőek, a fürdőszoba az épület folyosójáról nyílik. A folyosón található egy közösségi tér televízióval illetve hűtőszekrénnyel.

           - Komfort nélküli 4 személyes faházaink  2db emeletes ágyas kivitelben, illetve 1db emeletes ágy és 1db franciaágyas elrendezésben is elérhetők. A házak hűtőszekrényt tartalmaznak.

          – Önálló lakrészeink 6 fő befogadására alkalmasak. A földszinten egy franciaágy, TV, hűtőszekrény és fürdőszoba található, a tetőtérben pedig 4db ágy. A ház 2 személyes alap árral rendelkezik.

          – Apartman besorolású házaink 4 illetve 6 fő nyugodt pihenését esetleg szórakozását biztosítja. Ezekben a típusú házakban 1db franciaágy és 1 vagy 2db emeletes ágy található. Fürdőszoba, konyharész, hűtőszekrény és televízió is megtalálható a házban.

 A Camping éttermében hangulatos teraszon házias ételeket, grillspecialitásokat szolgálunk fel. Az Étteremben és közelében FREE WIFI szolgáltatásunk is elérhető!

A Camping területén teniszpálya és homokos röplabdapálya, kerítésen kívül pedig salakos és füves futballpálya van. A Camping mellett található a Tisza-holtág, a szabadstrand, és a  mintegy 127 n.km-es vadregényes vízfelület, mely kiválóan alkalmas vízi sportolásra és horgászatra egyaránt. A kemping közelében csónakkölcsönzésre, vízibicikli kölcsönzésre is van lehetőség.  Kerékpár és kenu kölcsönzés a Camping területén!

Termál strand a közelben.  Túrák, sétahajózás megszervezése, idegenvezető biztosítása!

Az étteremben étlap szerint vagy előre megrendelve egyénileg és csoportosan lehet étkezni. Csoportoknak kedvezmények.

Erzsébet Utalványt, Szép Kártyát szállásra, étkezésre, internetezésre  és  kerékpárkölcsönzésre is elfogadunk . 

Comments are closed.

Bejelentkezés